Fatmir Mediu, takim me strukturat e PR në Shkodër për zgjedhjet Lokale (FOTO)

Politike
👉Kreu Republikan, Fatmir Mediu, ka zhvilluar nje takim me strukturat e PR në Shkodër për zgjedhjet Lokale:
🔹1-Opozita duhet të dalë vetëm me një kandidat të përbashkët për kryetar bashkie
-Zgjedhjet paraprake(Primaret) të hapura ose sondazhi janë mënyra për të zgjedhur një kandidat kobsensual dhe me mbështetje qytetare.
🔹2-E djathta ka si rrugë të domosdoshme rimëkëmbjes së saj garën si në këshillat bashkiake ashtu edhe në zgjedhjet parlamentare
🔹3-E djathta nuk ka nevojë më shumë për numra partish, por identitet të qartë politik e cila bazohet në: Besimin në Zot. Familjen dhe kombin
-Lirinë e individit dhe respektimin e të drejtave të tij:
🔹asnjë pushtet nuk është mbiNe si indidvid vec Zotit.
🔹4-Opozita duhet të ketë qëllim ndërtimin e shtetit dhe jo thjeshtë pushtetin:
Opozita ka sot të nevojshme dhe të domosdoshme përfshirjen në politikën shqiptire të qindra të rinjëve dhe të rejave, profesuonistë, pedagogë e shkencëtarë që jetojnë jo vetëm në Shqipëri, por vecanërisht në Amerikë, Kanada, Britani dhe Europë.
🔹-Opozita që frymëzoj Shqipëtinë Europiane dhe bëri Shqipërinë vend anëtar të NATOs duhet të ridimensionojë mardhëniet dhe partneritetin në qasje aktive dhe të organizuar me BE dhe SHBA si në dhe politikat rajonale.
Mund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbë
🔹Korrupsioni qeveritar, krimi i organizuar mund të mposhten jo thjesht nga një bashkim arithmetik i opozitës por bashkimi dhe frymëzimi rreth vlerave më të mira shqiptare.
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz të ulur
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe njerëz në këmbë
Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?