Rektori i Universitetit POLIS pret në takim në zyrën e tij zv.Rektorët dhe delegacionet përkatëse të Universiteteve të Minho-s Portugali dhe Politeknikut të Barit

Aktualitet
Sot Rektori i Universitetit POLIS, Besnik Aliaj, priti në takim në zyrën e tij zv.Rektorët dhe delegacionet përkatëse të Universiteteve të Minho-s Portugali 🇵🇹 dhe Politeknikut të Barit 🇮🇹.
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz të ulur, mobilie, ambiente të brendshme dhe zyrë
Përveç bashkëpunimit historik përmes prgrameve Erasmus të BE-së 🇪🇺 u ra dakort për nenshkrimin e marrveshjeve të nivelit institucional-rektorial (MoU) për të shkuar drejt programeve të përbashkëta (Master, Mund të jetë një imazh i 6 persona, ambiente të brendshme dhe zyrëPhD), projekteve për shkencën (Horizon Europe, dhe për zhvillimin (IPA), shkëmbim stafi, studentësh, njohurish dhe teknologjie, etj.
Go Polis International 🌏🌍🌎
Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?