Prishja e banesave/ Policia godet me shpulla dhe dhunon gratë/ VIDEO

Kategoria

Gjatë ditës së sotme policia ka ushtruar dhunë dhe ka bllokuar qytetarë të shumtë që donin të shkonin në banesat e tyre të merrenin prej andej plaçkat, para se qeveria dhe bashkia të fusnin fadromat e t’ua shembinin.

Pamjet e mëposhtme flasin vetë për atë së çfarë përfaqëson kjo qeveri dhe forcat e tyre policore.