Protestuesit zbulojnë policin e inflirtuar mes turmës dhe e godasin me grusht. Video

Kategoria

Disa protestues janë përplasur me njëri tjetrin ndërkohë që njëri prej tyre është goditur me grusht.

Sipas PD, personi i cili u godit me grusht dhe u dëbua nga protesta është një agjent i infiltuar që ka dashur të përçajë protestuesit.

Është dashur ndërhyrja e ish-deputetit Luçiano Boçi dhe ish-deputetëve të tjerë për të qetësuar situatën.

M