Nga Elidona Lamnica/ Seminari ‘Motivimi Dhe Suksesi’. Video

Aktualitet

“Potenciali është brenda teje” Organizon seminarin e Pestë Motivues. Për të gjitha ata që duan të shkëputen nga shumica dhe të krijojnë një botë më të mirë rreth vetes.

Seminari Motivimi dhe Suksesi po afron.
Te shtunen,ora 16 00

Beni konfirmimin tuaj!
Kushtojini nje dite vetes tuaj.
Welcome 

Per më teper ndiqni videon promocionale të Elidona Lamnica: