Mardhënia sexuale gjatë menstruacioneve është i mirë. Zbut ngërçet te femrat

Aktualitet

Shumica e femrave mbase nuk do të pajtoheshin me këto konstatime, mirëpo studimet tregojnë që seksi gjatë atyre ditëve zbut ngërçet te femrat dhe u krijon shumë më tepër kënaqësi, ndërkaq orgazma është më e fuqishme se zakonisht, transmeton Telegrafi.

Është e saktë që është temë shumë delikate për të cilën nuk është edhe aq e këndshme të bisedohet, mirëpo nëse me mashkullin bisedoni në mënyrë të sinqertë dhe rreth kësaj çështjeje bisedoni butësisht, shanset janë të mëdha që të merrni përgjigje pozitive.

Është interesante ajo që femrat gjatë menstruacioneve të ditëve të para kanë libido të fuqishme, gjë që është rezultat e shumë faktorëve.

Njëri ndër ta është edhe qarkullimi më i fuqishëm i gjakut në vagjinë.

Trupi nuk njeh dallimin midis gjakut menstrual dhe lubrifikantëve natyralë, andaj mu për këtë shkak femrat shpesh gjatë atyre ditëve ndihen më të eksituara.

Gjithashtu, mitra gjatë menstruacioneve zgjatet dhe hapet lehtë, andaj penetrimi gjatë seksit me partnerin është shumë më intensiv, ndërkaq orgazma më e fuqishme.

Mbrojtja është e nevojshme edhe nga shtatzënia e padëshiruar. Pra, konsiderohet gabim që gjatë kohës së menstruacioneve femra nuk mund të mbetet shtatzënë.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?