Erion Veliaj , o qelbësirë e qelbesirës , o pleh i plehrave , o maskara…

Nga Sokol Terihati: Erion Veliaj , o qelbësirë e qelbesirës , o pleh i plehrave , o maskara ! Si guxon ti more provincial të quash stallë kuajsh , sallën e Teatrit Kombëtar !? Po aty në atë plate magjike , janë ngjitur dhe kanë prodhuar art të nivelit botëror, korifejtë e Kombit , more pleh […]

Vazhdo të lexosh