Skandali i patronazhistëve/ “Le Figaro”: PS fitoi me metodat e sigurimit

Gazeta e madhe franceze Le Figaro, i ka kushtuar një artikull të gjatë trashigimisë komuniste të Shqipërisë, rolit të sigurimit të shtetit në një nga diktaturat më të egra të lindjes, si dhe përdorimit të këtyre metodave nga socialistët në pushtet duke u mbështetur tek skandali i përdorimit të patronazhistëve për zgjedhje. Reporteri, Thierry Portes, […]

Vazhdo të lexosh