Të hënën mbledhja e Këshillit Kombëtar të PD, ja 4 pikat e rendit të ditës

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi ka njoftuar zhvillimin e mbledhjes së Këshillit Kombëtar ditën e hënë ora 18:00. Bardhi ka parashtruar 4 pikat e rendit të ditës, si zgjedhja e Kryesisë dhe Sekretariatit të Partisë, e Kryetarit të Komisionit të Apelimit, Integritetit dhe Etikës; e Komisionit Zgjedhor; dhe të Bordit Financiar të Partisë. […]

Vazhdo të lexosh