Ngordh Kiço Mustaqi.

Dje ka nderruar jete nje nga bashkpuntoret e ngushte te diktatorit hoxha. Kiço Mustaqi ka lindur me 22 Mars 1938. Ai shërbeu si Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura Shqiptare, njihet si Ministri i fundit i Mbrojtjes i epokës komuniste në Shqipëri dhe ishte anëtar i Byrosë Politike. Në Kongresin e 9-të […]

Vazhdo të lexosh

Ministri i Enver Hoxhes në takimet e zv ministrit të PS-së, Petro Koçi

Kiço Mustaqi  shfaqet në krah të zëvëndësministrit të Mbrojtjes, Petro Koçi, në ceremoninë e përvjetorit të Divizionit “Asim Zeneli”. Kiço Mustaqi, ish-ministër i Mbrojtjes në kohën e diktaturës dhe ish-anëtari i Byrosë Politike, është shfaqur në krah të zëvendësministrit të Mbrojtjes Petro Koçi, në ceremoninë përkujtimore të përvjetorit të Divizionit “Asim Zeneli”. Referuar fotos së publikuar nga […]

Vazhdo të lexosh