Ministri i Enver Hoxhes në takimet e zv ministrit të PS-së, Petro Koçi

Kiço Mustaqi  shfaqet në krah të zëvëndësministrit të Mbrojtjes, Petro Koçi, në ceremoninë e përvjetorit të Divizionit “Asim Zeneli”. Kiço Mustaqi, ish-ministër i Mbrojtjes në kohën e diktaturës dhe ish-anëtari i Byrosë Politike, është shfaqur në krah të zëvendësministrit të Mbrojtjes Petro Koçi, në ceremoninë përkujtimore të përvjetorit të Divizionit “Asim Zeneli”. Referuar fotos së publikuar nga […]

Vazhdo të lexosh