Dule: Sot jam deputet falë ndërhyrjes së Arvizu-së

Gjatë intervistës në Top Story, Dule tregoi se si ndodhën ngjarjet në zgjedhjet e 2013-ës. Vangjel Dule:  Më shqetëson shumë hipokrizia dhe nuk mund ta konceptoj që në një moment kur jam në nevojë dhe kam të domosdoshme mbështetjen e një personi të jem krejt i ndryshëm dhe në momentin që s’më duhet më kjo mbështetje, […]

Continue Reading