Hurmat arabe: Efektet janë mahnitëse. Ja sëmundjet që shëron

Pothuaj të gjithë arabët mbajnë hurma në shtëpitë e tyre. Për shkak të dobive të shumta, hurmat zënë një vend të konsiderueshëm edhe në traditën profetike. Por mund të ketë shumë dobi dhe të mira të hurmave arabe, përfshirë edhe shumë sëmundje që ndoshta ju nuk i dini, të cilat mund të kurohen me këtë […]

Continue Reading