Genta Sula zhduk fotografitë e poetëve Leka, Blloshmi dhe Nela për të fsheur firmëtarët që i ekezkutuan

Nga Bedri BLLOSHMI Për të pasqyruar dështimin e plotë të atij grupi ku bëjnë pjesë oficerët e Sigurimit familjarisht, bashkëpunëtorët e Sigurimit familjarisht dhe bijtë e komunistëve gjakatarë, dje paraqitën mbrapa Kryeministrisë një të ashtuajtur “ekspozitë” për disa dosje të kohës së komunizmit. Kryeministri mbajti fjalën e rastit ku ndër të tjera tha: “Ne do […]

Vazhdo të lexosh