Akuza ndaj Thoma Gëllçit lidhet me rikandidimin e tij për Drejtor i Përgjithshëm të RTSH (VIDEO)

Avokati mbrojtës i Thoma Gëllçit, Dorian Matlija thotë se SPAK po e heton ish-drejtorin e përgjithshëm të RTSH, jashtë kompetencës dhe synimi është pengimi i tij për të rikandidur për postin. “Kjo nuk ka aspak lidhje me përzgjedhjen e fituesit dhe për më keq akuzat për shpërdorim të detyrës nuk janë fare në kompetencën e SPAK, […]

Vazhdo të lexosh