MOHUAN RRITJEN E TAKSËS SË KARBURANTIT, ISH-DEPUTETI I PD NXJERR VENDIMIN: QEVERIA MASHTRON

 Ish-deputeti i PD Agron Shehaj ka publikuar vendimin e Këshillit të Ministrave duke akuzuar qeverinë se po mashtron duke mohuar taksën. “Qeveria mashtron qytetarët duke mohuar taksën e re mbi naftën.Ligji i ri parashikon shprehimisht që burimi financiar i agjencisë mbi menaxhimin e rezervave të naftës do të jetë: “Tarifat e krijimit dhe mbajtjes se […]

Vazhdo të lexosh