Armando Sadiku kërkon të bëhet Bullgar.

Mediet zvicerane, vend ku edhe aktivizohet futbollisti i kuqezinjve kanë zbuluar detajet e aplikimit që Armando Sadiku ka bërë në janar të këtij viti në Sofje. “Është e vërtetë. Gjyshërit e mi kanë pasaportë bullgare dhe prej tyre dua edhe unë të kem një të tillë”, tha sulmuesi i kombëtares, që nënvizoi se procesi i […]

Vazhdo të lexosh