Lihet i lirë ish kryetari i Komunës Kashar

Gjykata e Tiranës ka lënë të lirë të 5 të arrestuarit për falsifikimet e dokumenteve të disa pallateve të ndërtuar në zonën e Kasharit, çështje për të cilën policia prangosi dhe ish-kryekomunarin Besnik Fuçia. Sipas vendimit të sotëm të gjyqësorit të shkallës së parë, ish-kryekomunari Besnik Fuçia u la i lirë me detyrim paraqitjeje. Biznesmeni […]

Vazhdo të lexosh