Rrëfehet Aida Shtino: U kërcënova në shumë forma degraduese…

Gazetarja Aida Shtino ka treguar për Dosja.al arsyet pse i kanë mbyllur emisionin “Njerëz të Humbur”.  Sipas saj emisionin e mbyllën ata që i cënonte direkt apo indirekt trasmetimi i një emisioni të tillë, i cili trajtonte histori nga më të ndryshmet. Ajo shprehet se është kërcënuar në forma dhe mënyra të ndryshme që të hiqte dorë […]

Continue Reading