SPRINT NEWS ALBANIA

AktualitetBotaPolitike

Pse duhet votuar për EPP dhe CDU?

Pse duhet votuar për EPP dhe CDU?

Besnik Kelmendi zyrtar në qeverinë e shtetit Nordrhein-Westfalen dhe anëtar i grupit parlamentar të CDU-së në Essen, gjithashtu në asamblist në qytetin Essen, ka postuar në profilin e tij në facebook se përse qytetarët duhet të votojnë kandidatët e CDU-së, për Eurodeputet, me 5 pika!

Pse duhet të votoni sot për EPP (European People’s Party) dhe CDU për disa arsye kyçe:

1. Stabiliteti Politik dhe Ekonomik: EPP dhe CDU përfaqësojnë qëndrime të qendrës së djathtë që kontribuojnë në një politikë të qëndrueshme dhe pro-biznes, duke nxitur zhvillimin ekonomik dhe investimet.

2. Integrimi Evropian: Këto parti mbështesin integrimin e mëtejshëm evropian, duke forcuar bashkëpunimin dhe solidaritetin midis vendeve anëtare të BE-së.

3. Politikat e Sigurisë: EPP dhe CDU kanë qëndrime të forta në çështjet e sigurisë dhe mbrojtjes, duke promovuar politika që synojnë sigurinë e brendshme dhe mbrojtjen e kufijve të BE-së.

4. Mbrojtja e Vlerave Evropiane: Këto parti mbështesin vlerat tradicionale evropiane, përfshirë demokracinë, të drejtat e njeriut dhe sundimin e ligjit.

5. Menaxhimi i Migracionit: CDU dhe EPP mbështesin politika të balancuara për migracionin, duke kërkuar zgjidhje që respektojnë të drejtat e njeriut, por edhe sigurinë dhe stabilitetin e shoqërisë.

Votimi për EPP dhe CDU është një zgjedhje për ata që kërkojnë stabilitet, rritje ekonomike dhe një Evropë të bashkuar dhe të sigurt.

Kelmendi luan një rol të veçantë në lobimin e shteteve me vendbanime shqiptare në Ballkan, duke lobuar në Bundestag, në Parlamentin Evropian dhe tek miqtë e tij të partisë CDU. Në këto role, Kelmendi kontribuon në politikat lokale dhe shtetërore, duke përfaqësuar interesat e komunitetit të tij dhe duke ndihmuar në zhvillimin e politikave që ndikojnë në qytetarët e Essen-it dhe më gjerë në Gjermani.

https://www.facebook.com/100063738789205/posts/964931502308134/

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?