Zak Topuzi: Duhet çliruar vëndi nga policë të gjithfarë llojesh që mbijnë ngado

Shkrime Te tjera
Duhet çliruar vëndi nga policë të gjithfarë llojesh që mbijnë ngado, sidomos në sezon pushimesh !!!
Prej dy javësh në Greqi nuk kam parë këmbë polici !!! Në Rrugën kryesore të Thessalonikit, Tsimiski, me katër korsi, në ditë të zakonshme, nuk lejohet parkimi nga ora 7-21:00. Ditën e shtunë e të djelë, por dhe gjatë javës pas prës 21:00, kur mbyllen dyqanet, mund të parkosh në dy korsitë anësore pasi fluksi makinave bie. Kjo politikë ndiqet për të vetmen arësye: Ti vijë në ndihmë bizneseve të
Restoranteve & Bare anës bregut të detit, banorëve dhe turistëve!! Gjithashtu , pas pandemise 90% e parkimeve anës trotuareve , në gjithë qytetin, janë lënë falas për të mos rënduar kostot e krizës.
E djelë 28.08.22
Total 1 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?