Lefter Gështenja: Mes demokratëve në Degën 7, folëm mbi nevojën urgjente të bashkimit të Partisë Demokratike.

Aktualitet Politike
Mbreme Dega 7 e PD ne Tirane ka zhvilluar nje takim me demokrate te deges ku ne thelb te saj vazhdon te jete bashkimi i demokrateve. Kryetari i kesaj Dege, Lefter Geshtenja ngriti si shqetesim kryesor afrimin e zgjedhjeve lokale dhe gjendjen ne te cilen ndodhet PD.
Mund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
-Nese do vazhdojme te jemi ne kete gjendje dhe situate, eshte e sigurt qe nga kjo fiton vetem Rama.
Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona dhe njerëz në këmbë
Postimi i plote:
Lefter Geshtenja: Mes demokratëve në Degën 7, folëm mbi nevojën urgjente të bashkimit të Partisë Demokratike. Të gjithë flasin për bashkim, por askush nuk zbret në terren të dëgjojë realisht zërin e demokratëve.
Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbë
Shumë shpejt vijnë zgjedhjet lokale dhe nëse vazhdohet kështu përfituesi më i madh është Edi Rama.
Situata në Partinë Demokratike ka vetëm një zgjidhje, një proces gjithëpërfshirës i bazuar në votë dhe meritokraci!
Mund të jetë një imazh i 11 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 13 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 8 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe në këmbë
Mund të jetë një imazh i 10 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 8 persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 8 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Total 1 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?