Mediu me Ekspertët që erdhen për të ndihmuar në sulmin kibernetik ndaj e-albania

Aktualitet

Fatmir Mediu:

👉Kenaqësi së bashku me Gjenerakin Jim Jones dhe depuetët nga Bullgaria, Rumania dhe BiH: Atanas Zafirov kryetar i Komisjonit Mbrojtjes: Philip Ivanov, Ardelean Ben Oni dhe Dalibor Milos.
🔹Ekspetët që erdhen për të ndihmuar në situatën e krijuar në sulmin kibernetik ndaj e-albania
Mund të jetë një imazh i 6 persona dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?