Vokshi: Skema e patronazhistëve të shkatërrohet, vota s’ishte e lirë

Politike

Albana Vokshi: Pjesën e zgjedhjeve në raport e gjej të zbehtë, vërtet administrimi ka qenë i mirë, çdo numërues, komisioner, vëzhgues, të gjitha palët politike ndihmuan, por ka shumë problematika që nuk janë trajtuar dhe unë prisja personalisht mëshumë. Vota, duke qenë gjëja më e rëndësishme, duhet thënë, a është e lirë apo nuk është e lirë? Bazuar në raportet, vota nuk ishte e lirë. Pse? Seose u përfshi krimi i organizuar, paratë e korrupsionit, vota u shantazhua. Ne nuk kishim përballë forcën politike, kishim patronazhistqët, qytetarët ishin vulnerabël.

Çdo qytetar shqiptar ishte vulnerabël, edhe sot çdo familje është e tillë para bandave, para kompanive. Mendoni pak oo të kishin dalë të dhënat personale në Italia apo në një tjetër vend të Evropës. Do kishte rënë shteti, do ishte rrëzuar. Ndaj kjo skemë duhet shkatërruar, të hetohet çdo person që ka qenë i përfshirë.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?