Aktualitet

Klaron Security

Shoqëria e ruajtjes dhe sigurisë fizike “Klaron Security” është krijuar në vitin 2001 dhe tashmë me një experiencë shumë vjecare, duke ofruar shërbimin më cilësorë dhe më konkurues në tregun e shoqërive të ruajtjes dhe sigurisë fizike. Të gjithë punonjësit e kësajt kompanie janë vec të tjerash të siguruar dhe me një përgjegjësi profesionale për të ruajtur destabilitetin dhe për të garantuar jetën dhe objektin tuaj. Disponibiliteti  teknik i çertifikuar nga   UNI-ENI –  ISO 9001 : 2008

Salla Operative
Salla jonë operative disponon aparaturat të sistemeve të monitorimit të teknologjisë së lartë në transmetimin e informacionit në kohë rekord dhe dhënien e alarmit në raste emergjencash.

42 Automjete
42 automjete në dispozicion të plotë për ju 24 orë në 24 , për cdo lloj situate shërbimi si dhe 10 motorra në gadishmeri të plotë.

Grup i gatshëm
Grup i gatshëm me shërbim 24 orë, i paisur me mjete dhe armatim bashkëkohor duke ofruar në cdo moment nivel të lartë profesional.

Shoqëria
Klaron Security ofron garantimin e plotë të jëtës suaj, fëmijëve tuaj, prindërve tuaj, etj… si dhe sigurim të plotë për personat V.I.P dhe të të gjithave objekteve, me një shërbim rigoroz dhe eficent 24 orë në 24.

Ofertë Speciale
Shoqëria Klaron Security , promovon vazhdimisht novacione të reja në fushën e sigurisë me anë të teknologjisë së avancuar të sistemeve të alarmit, sistemeve të kamerave si dhe sistemeve kundra zjarrit. Kjo teknologji vjen në shërbimin tuaj me një ofertë prej 35 € / muaj.
Shoqëira jonw vë në dispozicion të gjitha paisjet e nevojshme për instalimin dhe montimin e sistemeve nëpërmjet një grupi të specializuar dhe të kualifikuar teknikësh, si dhe monitorim 24 orë në 24 me anë të Sallës Operative dhe Grupit të Gatshëm, të cilët menjëherë pas marrjes së sinjalit, paraqiten në objekt brënda një kohe shumë të shkurtër duke i dhënë zgjidhje të gjitha situatave

Shoqeria ofron keto sherbime:


RUAJTJA DHE SIGURIMI I OBJEKTEVE
Klaron Security garanton paprekshmërinë e perimentrit të objektit, duke ndaluar depërtimin e pa autorizuar dhe mjeteve. Ne ofrojmë shërbim me roje fizike 24 orë me patrullime të vazhdueshme.

KAMERA SIGURIE
Klaron Security ofron instalimin e kamerave të një cilësie të lartë duke garantuar një sistem funksional dhe të sigurtë për objektin tuaj. Ne gjithashtu ofrojmë garanci për të gjitha pasjisjet që instalojmë duke ju dhënë në këtë mënyrë një arsye akoma më të fortë për të na zgjedhur ne

SISTEME ALARMI
Të gjitha sistemet kundra vjedhjes që instalojmë në objektin tuaj janë në monitorim Non-Stop 24/7 nga salla jonë operative. Transmetimi i sinjalit kryhet në kohë reale duke e bërë ambjentin tuaj akoma më të sigurtë.

GJURMIM ME GPS
Mos lini automjetin
tuaj në fatin e keqbërësve, mbrojeni atë me një sistem gjurimi satelitor GPS. Sistemet GPS që instalon kompania jonë garantojnë zbulimin e vendndodhjes së automjetit tuaj në kohë reale si dhe historikun e levizjeve që ka kryer, e të gjitha këto nga ekrani i telefonit tuaj celular.

TRUPROJE VIP
Klaron Security
ofron sigurimin dhe shoqerimin e personave VIP, artisteve, aktorëve, biznesmeneve etj. Me një ekip bodigardesh VIP të trajnuar në këtë fushë ju mund të na besoni sigurinë tuaj duke qenë të bindur që do bejmë gjithçka t’ja arritur objektivit.

RUAJTJE PËR EVENTE DHE KONCERTE
Klaron Security
ofron ruajtjen dhe zhvillimin e sigurtë të eventeve dhe koncerteve. Me një plan sigurie dhe monitorimi që përshtatet kërkesave dhe nevojave tuaja ne garantojme mbarëvajtjen e eventit apo koncertit.

Kontakte

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

PANELE DIELLORE-Solares Albania