Ky është projekti “Ndocaj” për Lezhën

Aktualitet

Projekti “Ndocaj” për Lezhën: Zgjidhja e problemit të ujësjellësit në fshatrave MANATI, SPITEN ,MARKATOMAJ, ZEJMEN, TRESHE , MALSI E LEZHES , PLLANE do të bëhet brenda dyvjeçarit të parë të mandatit
Përmes projekteve te ndryeshëm z,Eduart Ndocaj, prej shumë kohësh në funksion të ambicies së tij për kreun e bashkisë Lezhë ndan me ndjekësit publikime dhe reagime të ndryshme me fokus trajtimin e problematikave të qytetarëve, si dhe opsionet e zgjidhjes, duke ofruar alternativat e mundshme në rast të fitores së tij në zgjedhjet e ardhshme vendore. I tillë ka qenë dhe publikimi i sotëm, ku Ndocaj ka premtuar zgjidhjen e problemit të ujësjellësit në fshatrat MANATI, SPITEN ,MARKATMARKATOOMAJ, ZEJMEN, TRESHE,MALSI E LEZHES , PLLANE të Lezhës, duke dhënë garancitë e projektit dhe alokimin e fondit të posacëm. NGA FONDET E BASHKIMIT EUROPIAN PER BASHKITE NE ZHVILLIM , ky problem do të zgjidhet brenda dy vjecarit të parë të marrjes së bashkisë nga aha e tij dhe për këtë, z.Ndocaj ka ftuar qytetarët lezhianë ta mbështetin në projektin e tij për Lezhën 2019.
UJËSJELLËSIT I FSHATRAVE TE LEZHES , MANATI, SPITEN ,MARKATOMAJ, ZEJMEN, TRESHE,MALSI E LEZHES , PLLANE
Ujësjellësi do të jetë në shërbim të mbi 3400 familjeve dhe uji do të merret nga shpime nëntokësore në zonën perreth dhe burimet qe ndodhen afer zonave , ku të ketë cdo familje ujë cilësor dhe të bollshëm në cdo cezme.
TË DASHUR BASHKËQYTERARë
KJO DO TË JETë NJË PUNË QË DO TË REALIZOHET BRENDA 2 VJECARIT TË PARË, PAS MARRJES SË BASHKISË.
U KERKOJ NDIHMËN TUAJ TA MARRIM BASHKINË SËBASHKU.
VOTONI EDUART NDOCAJ PËR LEZHËN 2019.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?