Princ Leka nderohet me Çmimin ndërkombëtar ‘Dr. Otto von Habsburg’ nga Lartësia e saj Perandorake dhe Mbretërore Monika Hubsburg. FOTO

Aktualitet Te tjera

Princ Leka u nderua me Çmimin ndërkombëtar Dr. Otto von Habsburg nga Lartësia e Saj Perandorake dhe Mbretërore Monika Hubsburg, Princesha e Hungarisë, Dukesha e Santangelos, në Asamblenë Regjionale të Siçilisë. Ky çmim u dha si mirënjohje për punën që Princ Leka po bën në proçesin e integrimit europian të Shqipërisë.

Ky event mirëpriti Familje Mbretërore, familje aristokrate, dhe personalitete të regjionit. Ndër të tjerë, mund të përmenden: LTM Dom Duarte i Bragancas, Duke i Bragancas, Kryetar i Familjes Mbretërore të Portugalisë. LSM Donna Isabel e Bragancas LSM Donna Maria Francisca e Bragancas, Infanta e Portugalisë MT Mbreti Yuhi VI i Rwanda Dr. Diego de Vargas-Machuca, president i “FAMILJET HISTORIKE TË ITALISË” Dr. Maria Loredana Pinotti, Prorettore STUDIUM – Academia e “Casale e del Monferrato”. Dr. Giuseppe Barranco i Valdivieso, Zevendës President i “Associazione Insigniti Onorificenze Cavalleresche of S.A.S”. SH.T. Don Manuel Pardo de Vera y Diaz, President i “Real Asociacion de Hidalgos de España”. LTM Princi i Kurorës Leka II gjithashtu falenderoi të nderuarin Av.GIOVANNI ARDIZZONE President i Asamblesë së Regjionit të Siçilisë për mikpritjen dhe kujdesin që tregoi në këtë organizim!

-English–

Prince Leka was conferred with the International Prize Dr. Otto von Habsburg by Her Imperial Royal Highness Monika Hubsburg, The Princess of Hungary, Duchess of Santangelo, at the Regional assembly of Sicily. The Prize was given in recognition of Prince Leka’s work for Albania’s European integration process. The event was attended by a number of Royalty, nobel families and regional personalities. With special mention: HRH Dom Duarte of Braganca, Duke of Braganca, the Head of the Royal House of Portugal. HRR Donna Isabel of Braganca HRH Donna Maria Francisca of Braganca, Infanta of Portugal HM Yuhi VI of Rwanda Dr. Diego de Vargas-Machuca, president of “FAMIGLIE STORICHE D’ITALIA” Dr. Maria Loredana Pinotti, Prorettore STUDIUM – Academy of “Casale e del Monferrato”. Dr. Giuseppe Barranco of Valdivieso, Vice President Associazione Insigniti Onorificenze Cavalleresche of S.A.S. H.E. Don Manuel Pardo de Vera y Diaz, President of “Real Asociacion de Hidalgos de España”. HRH Crown Prince Leka also thanked the Honorable Av.GIOVANNI ARDIZZONE President of the Sicilian Regional Assembly for his hospitality and care. Within the Crown Princes speech His Highness highlighted the historical ties of Sicily and Albania, in particular the Albaresha community in Sicily.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?