Gjiknuri shprehet se i hedh poshtë këto deklarata që për të janë shpifje.

Aktualitet

Damian Gjiknuri ka reaguar ditën e sotme në lidhje me denoncimin e ish-kryeministrit Sali Berisha, se ‘ka marrë lekë nga Habilajt për fushatën elektorale’.

Ja statusi i Damian Gjiknurit:

A mund ta besojë njeri pinokun dixhital, atë që nuk njihte as baxhanakun e tij dhe nuk e dinte as ku i binte Gërdeci?!

Habilajt nuk i njoh e as nuk kam pasur kurrë marrëdhënie me ta.

Fati i keq i shpifësit dixhital që po detyrohet të sajojë e kërkojë lidhje imagjinare mes morisë së fotografive në takimet elektorale me mijëra qytetarë të Qarkut të Vlorës.