Autori i masakrës në Laç me precedentë penal dhe qarkullonte i lirë nëpër lokale

Policia ka indentifikuar tre autorët e dyshuar për vrasjen e dy kushërinjve Mikel dhe Jani Bushi. Në kërkim janë shpallur: Markel Bushi, 25 vjeç, Vinçens Bushi, 28 vjeç dhe Manuel Bushi, 23 vjeç. Mësohet se dy nga autorët janë vëllezër, Markel dhe Manuel Bushi. Ndërkohë, Markel Bushi nuk është emër i panjohur për policinë. Ky […]

Vazhdo të lexosh