BRAÇE SULMON NË MBLEDHJE DREJTORËT: PUNONJËSIT ISHIN NË KAFE! AJO ZYRË DO SHKRIHET E GJITHA!

I ashpër dhe ultimativ Zv.kryeministri Erion Braçe në takimin e zhvilluar këtë mëngjes në Kryeministri me drejtuesit e Zyrave të Punës, Shërbimit Social, Inspektoriatet e Punës dhe Sigurimet Shoqërore. Newsbomb.al mëson se Braçe e ka thirrur këtë mbledhje që në 8:00 të mëngjesit dhe u ka bërë një ‘dush të ftohtë’ drejtuesve mbi objektivat mujore […]

Vazhdo të lexosh