Femrat preferojnë më shumë marrëdhëniet seksuale me ish të dashurin e tyre!

Aktualitet

Sipas një studimi të kryer në Britaninë e Madhe, kohët e fundit nga Instituti i Seksologjisë, rezultoi se 38% e femrave në Angli, preferojnë të bëjnë seks me ish të dashurin e tyre!

Ndërsa përqindja tek meshkujt, arrin në 29%.

Femrat nuk preferojnë të martohen me partnerin me të cilin kishin, apo kanë marrëdhëniet më të mira seksuale. Ato martohen me partnerin, duke u bazuar në disa kritere “logjike”, siç për shembull se ai mund të jetë një partner i besnik dhe një baba i mirë.

“Më vijnë shumë e-mail nga femra të cilët thonë se e duam bashkëshortin, por ato fantazojnë se kryejnë marrëdhënie seksuale me ish-partnerin e tyre!”, deklaron seksologjia e njohur Tracey Cox.

“Nuk bëhen pishman pse nuk i kanë zgjedhur si partnerët e tyre, por u mungon shumë marrëdhënia apasionante që kishin me ta”, shton ajo.

Sipas përgjigjeve të 1.100 të anketuarve (femra-meshkuj) në studim, 7% e të dy gjinitë besojnë se marrëdhënia seksuale besojnë se jeta seksuale e një peroni bëhet më e mirë ndërsa ai rritet, ndërsa pjesa më e madhe beson se partneri i parë ishte dhe më i miri.

Ndërsa, marrëdhëniet e përkohshme, nuk përmbushte asnjë nga të dy gjinitë. Kurse më e mira për ta dhe “ilaçi” siç e konsiderojnë është “Dashuria” dhe “Pasioni”.

 

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?