Pas takimit me Zv.ambasadoren amerikane, Basha/ Asnjë hap pas.

 Lulzim Basha ka zbardhur pjesërisht atë që u diskutua në takimin që pati sot me Zv.ambasadoren e SHBA-së Leyla Moses-Ones në selinë e PD-së. Pyetjes nga mediat  “a ju kërkoi Zv.ambaadorja amerikane të bëni hapa pas dhe të uleni në tryezë me Ramën?”, Basha iu përgjigj prerë: “Po jua përsëris edhe njëherë se nuk komentoj asnjëhërë as deklaratat, […]

Vazhdo të lexosh