Shkarkohet nga detyra kreu i Gjykatës së Lartë, Xhezair Zaganjori.

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka vendosur të shkarkojë Zaganjorin, pasi pretendon se ka bërë deklarim të pasaktë të pasurisë. “Referuar deklaratës fillestare të 2013 dhe të vitit 2017, subjekti Xhezair Zaganjori është i pasaktë në deklarimin e sipërfaqeve, vlerës dhe burimit të këtyre pasurive të paluajtshme. Ai nuk arrin të justifikojë pasuritë. Për rrjedhojë […]

Vazhdo të lexosh