Ylber Merdani: Ju rrëfej vuajtjet e familjes sime gjatë regjimit komunist në Shqipëri

Nënën e kisha parë të qante shpesh, por ajo së herë që më vinte re që unë po hyja në dhomë, fshinte lotët dhe përpiqej të dukej e gëzuar. Unë atë herë isha vetëm 5 vjeç, nis të tregojë poeti, Ylber Merdani nga Korça, fatin e fisit të tij. Kur nënën time, Fatimenë e gjeja […]

Continue Reading