Koronavirusi/ Kardiologu i njohur jep alarmin: Mund të jenë shkatërrimtare për njerëzit dhe popullin tonë.

Kina duket po ‘shërohet’ ndërsa vendet e tjera po infektohen nga koronavirusi. 2 të vdekur nga koronavirusi janë konfirmuar në Itali ndërsa numri i të infektuarve po rritet me shpëjtësi, shkruan newsbomb.al. Ndërkaq, doktori i Kardio-kirurgjisë Edvin Prifti jep alarmin për vendin tonë që i afrohet koronavirusit i cili do të ishte shkatërrimtar për popullin […]

Vazhdo të lexosh