Nga Arian Galdini/ Edi, do bësh zgjedhje apo vetëzgjedhje? Kjo është çështja.

Ta zeme se PD dhe ne Opozita jemi te ligjte e botes. Ta zeme se ne jemi me katundaret qe ka ky vend, me trushkulurit, me te koruptuarit, me injorantet, me te zilepsurit, qe ka nxjere ndonjehere toka e shqipeve. Ta zeme edhe se ne jemi ajo pjese e bijeve te Nenes Shqiperi, qe vetem […]

Continue Reading