Djali i Vangjush Dakos 22-vjeç aksioner i kompanive me fitime marramendëse

Ai është vetëm 22-vjeç, por është edhe djali i kryebashkiakut të Durrësit, Vangjush Dako. E ndaj Xhulio Dako renditet si aksioner i dy kompanive të fuqishme me fitime marramendëse. I riu, Xhulio Dako, i datëlindjes 1995, rezulton aksioner i dy kompanive, njëra në fushën e lavanderisë dhe tjetra në tregtimin e produkteve ushqimore me bazë […]

Vazhdo të lexosh