Uragani ‘Dorian’ godet brigjet e Bahamasit. VIDEO

Dorian, nuk erdhi në kategorinë katër, por pesë, edhe më e fuqishme, me një shpejtësi ere prej 270 km/h dhe me dallgë që shkuan në lartësinë e 7 metrave. Nuk ka të dhëna sipas BBC, për dëme në njerëz, por Kryqi i Kuq ka dhënë një shifër prej 13,000 shtëpish të dëmtuara nga stuhia, dhe […]

Continue Reading