Fuga: Atë drejtuesin që vendosi të mbyllte shkollën, do ta doja deputet a ministër

Akademiku Artan Fuga duket se e ka vlerësuar mjaft, vendimin e shkollës jopublike “Udha e Shkronjave” për të mbyllur dy javë shkollën në  një situatë kur shteti ka nevojë të përgatitet për t’u mbrojtur nga koronavirusi. Drejtuesi i asaj shkolle, sipas Fugës, duhet të ishte deputet ose ministër për gjykimin e tij. “Nuk e di […]

Vazhdo të lexosh

Reagon shkolla “Udha e shkronjave”/ Të mos marrim masa? Të mos blejmë ilaçe? Të mos blejmë produkte ushqimore?

“Sot, mësimi në shkollën “Udha e shkronjave” është duke u zhvilluar ONLINE dhe po na “shijon” shumë 🙂 sepse jemi të kënaqur që kemi marrë një masë për mbrojtjen e shëndetit të tyre, duke shkëputur kontaktet fizike dhe duke ulur në maksimum ekspozimin ndaj sëmundjeve infektive, ndër to edhe coronavirusi i dyshuar (e theksojmë i […]

Vazhdo të lexosh