Nga Erl Kodra/ Edi Rama është sëmurë me Sindromën e Stresit Post Traumatik (Post Traumatic Stress Syndrome)

Gjendja e mjerë dhe e çoroditur mendore e Edi Ramës sot i tmerroi shqiptarët. Sindroma e stresit post traumatik që po kalon ai ndërkohë, është jo vetëm një pengesë e madhe për të qeverisur vendin, por e ka kthyer atë në një rrezik serioz për Sigurinë Kombëtare. Edi Rama padyshim është një rrezik shumëplanësh, ndaj […]

Vazhdo të lexosh