TRANSPLANT FALAS PËR NËNËN 30-VJEÇARE, MANASTIRLIU: FINANCIM 100% NGA SHTETI

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, ka vizituar një nënë 30 vjeçare, e cila ka kryer transplantin e veshkave falas, me financim 100% nga shteti. “Ti Esmeralda je një ndër 20 rastet, të cilët përgjatë vitit 2018 e në vijim kanë kryer transplantin falas nëpërmjet financimit publik në spitalet jo publike. Mua më […]

Vazhdo të lexosh