“I arratisuri nga burgu i Romës erdhi me gomone në Shqipëri, lëviz me makinë të blinduar”

Dy vëllezër, me veprimtari të gjerë në fushën e krimeve ndaj personit dhe të kultivimit dhe trafikimit të lëndëve narkotike në Shqipëri, u arrestuan nga Policia e Shtetit në kuadër të operacionit të koduar “Selenica”. Sipas bluve, Tesi alias Tesilvan Basho, 38 vjeç, person me rrezikshmëri shumë të lartë shoqërore, i dënuar në Itali me burgim […]

Vazhdo të lexosh