Taulant Balla dënohet nga Gjykata, humb gjyqin ndaj gazetarit Basir Çollaku

Nga Basir Çollaku Taulant Balla, numri dy i Partisë Socialiste, dënohet nga Gjykata e Shkallës së parë Tiranë. Sekretari i Përgjithshëm i partisë në pushtet, ka humbur përballjen ligjore me Shijak TV, pasi ishte paditur nga Drejtori i Informacionit Basir Çollaku. Deputeti socialist është dënuar me 2 milionë lek, të paguaj dëm moral dhe njëherësh […]

Vazhdo të lexosh