‘Frankfurter Allgemeine Zeitung’/ Shqipëria prin në Europë me prodhimin e kanabisit.

Gazeta konservatore gjermane kritikon ashpër Edi Ramën: premtimet e tij për reforma dhe luftë kundër krimit e korrupsionit janë vetëm fjalë boshe. Në Europë Shqipëria zë vendin e parë në prodhimin e kanabisit. Si rrallëherë më parë «Frankfurter Allgemeine Zeitung» (FAZ) ka atakuar qeverinë e prirë nga Partia Socialiste në Tiranë. Gazeta e afërt me kabinetin […]

Vazhdo të lexosh

Hiqet busti i Hillarit në Sarandë

Në qershor të vitit 2016, Bashkia e Sarandës vendosi bustin e ish-Sekretares Amerikane të Shtetit Hillary Clinton në bulevardin qëndror të qytetit. Sic shihet edhe nga foto e mëposhtme e siguruar nga CityNews, pa mbushur vitin, busti i Clinton po hiqet. Nuk ka informacione nëse ky bust do të zhvendoset apo do të largohet përfundimisht. […]

Vazhdo të lexosh