Egërsohet Arta Marku, debat me prokurorin Malaj: Dil jashtë, mbledhjen e drejtoj unë

Në Asamblenë e Prokurorëve ku po diskutohet për zëvendësimin e Antoneta Sevdarit, ish-anëtare e KLP-së, ka pasur debate mes prokurores së  Përgjithshme Arta Marku dhe  një grup prokurorësh. Mësohet se Arta Marku është përplasur me prokurorin Sokol Malaj, i cili kërkon ndryshim të rregullores dhe kërkon që të shtohet ” kandidati quhet fitues nëse merr 50 […]

Vazhdo të lexosh