Shurroset rrugës Spartak Braho

Ditën e sotme është mbajtur seanca e radhës plenare. Shumë prej deputetëve përpara se të hyjnë në parlament i kushtojnë një rëndësi të madhe pamjes të jashtme. Mirëpo ka dhe nga ata që nuk janë shumë të kujdesshëm dhe hasin incidente. Më i fundit ka qenë deputeti socialist, Spartak Braho, i cilin sot kishte veshur […]

Vazhdo të lexosh