Vasili për Ramën: Kjo qeveri e ka humbur besimin e njerëzve

Petrit Vasili ka deklaruar se Qeveria Rama e ka humbur besimin e popullit dhe nuk ka përjashtuar mundësinë e shtyrjes së zgjedhjeve. I ftuar në News24, ministri Vasili theksoi se nuk është asgjë e jashtëzakonshme shtyrja e zgjedhjeve dhe për këtë ka precedent në të kaluarën. “Nuk është ndonjë problem shtyrja e datës se zgjedhjeve. […]

Continue Reading