Media italiane “Pianeta Italia”: Tahiri u shkarkua për plehrat kimike

“Pianeta Italia” e lidh largimin nga qeveria të Saimir Tahirit pikërisht me skandalin e 1300 kontenierëve me mbetje të rrezikshme, të cilat dyshohet se janë groposur në Shqipëri ose janë hedhur në det. Sipas revistës italiane, policia kufitare është nën varësinë e Ministrisë së Brendshme së drejtuar nga Tahiri. Kontenierët me tonelata mbetje të nisura […]

Vazhdo të lexosh

Nga Artur Roshi: Shkarkimi i Ministrave.

Shkarkimi i ministrave Politika shqiptare sot kur Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njoftoi se kërkon anëtarë të komisioneve zonale për zhvillimin e zgjedhjeve jashtë opozitës tregon se zyrtarisht vendi ka hyrë në një krizë të plotë dhe të thellë politike.Sistemi zgjedhor shqiptar formalisht është ngritur mbi ekuilibrin e dy blloqeve politike Pozitë-Opozitë dhe si i tillë […]

Vazhdo të lexosh