I sëmuri me kancer sheh lindjen e djalit

Cagney Wenk, 26 vjeç dhe bashkëshortja e tij Jessica Li, janë nga Colorado, SHBA. Disa muaj më parë zbuluan në të njëjtën kohë se do bëheshin me fëmijë, por edhe se ai ishte prekur nga një formë e rëndë kanceri agresiv në kokë, shkruan noa.al. Në këto muaj Cagney i’u nënshtrua një sërë ndërhyrjesh kirurgjikale […]

Continue Reading