Senatori amerikan: Ka një program rus për të ndikuar në zgjedhjet e 18 qershorit

Senatori demokrat amerikan Robert Torriceli, në një interviste per Vizion Plus, i ka bërë thirrje Shqipërisë të jetë shumë e kujdesshme dhe e vëmendshme, pasi ekzistojnë informacione të bazuara se Rusia do të përpiqet të ndërhyrje në zgjedhjet e qershorit. “Eshtë e qartë se ka një përpjekje nga ana e rusëve për të ndërhyrë në […]

Vazhdo të lexosh